Plaats
Een perfecte bestemming om te ontspannen

Slechts 4 km van de stad Zakynthos, wordt Zante Palace Hotel ligt op een groene heuvel in de familie badplaats Tsilivi.

Het hotel wordt omgeven door geurende bloemen en bomen, biedt een adembenemend uitzicht op de Ionische zee die zal u betoveren en zal u unieke momenten van ontspanning te bieden. De Blauwe Vlag toegekend Tsilivi strand met helder water ligt op slechts 150 meter en is volledig georganiseerd met parasols, ligstoelen, strand bars, watersporten en tavernes.

Op loopafstand van het hotel, zullen onze gasten talloze restaurants, toeristische winkels van alle soorten, discotheken en supermarkten voor de essentie van hun verblijf te vinden.

Zante Palace Hotel LocationZante Palace Hotel LocationZante Palace Hotel LocationZante Palace Hotel Location

Tsilivi Zakynthos

Tsilivi is gelegen aan de oostelijke kant van het eiland en is een van de meest populaire toeristische resorts. Meestal familie bestemming, zal het geweldig vinden om zijn strand met gouden zand, helder water en de voordelen die het biedt, zoals tavernes, strandbars, ligbedden, parasols en strandsporten.

Tsilivi geeft je een echte gevoel van Griekenland te geven, want het is vol met olijfbomen, wijngaarden en bloemen van elke soort.

Het toeristische centrum van de regio zal tegenkomen veel van de Griekse keuken restaurants serveren gerechten, mediterrane of zelfs Chinese en Indiase. Het nachtleven is vrij intens met tal van bars die zwaaien op het ritme van de laatste hit van de zomer. Zelfs je souvenirwinkels, sieraden winkels en supermarkten te vinden. De meeste bedrijven in het gebied zijn familie en bieden een uitstekende service.

Tsilivi is gemakkelijk bereikbaar, op slechts 4 km van de stad Zakynthos en is een ideaal startpunt voor sightseeing en winkelen. Bussen dagelijks werken met frequente service.

Activiteiten in Zakynthos

In Zakynthos kunt u deelnemen aan diverse activiteiten, zoals het eiland heeft bijzondere stranden en prachtige natuur. U kunt duiken lessen voor beginners of kies geavanceerde duikplekken, te windsurfen en kitesurfen of selecteer een sightseeing tour. Als je houdt van de natuur, in Zakynthos kunt u paardrijden en wandelen in de prachtige wandelpaden. U kunt ook dagtochten naar het eiland rond, maar ook uitstapjes naar andere nabijgelegen eilanden om uw vakantie voort te zetten.

over Zakynthos(Zante)

Zakynthos is de derde grootste van de Ionische eilanden en is gelegen aan de westkant van Griekenland, op een afstand van 9,5 nautische mijl ten noordwesten van de Peloponnesos, 9,5 mijl van de naburige Kefalonia en ongeveer 300 km van Athene.

Zakynthos is een multiculturele bestemming, waarin miljoenen toeristen uit de hele wereld hebben episkftei afgelopen korte jaren. De reden is heel eenvoudig, omdat de Zante biedt uitstekende weer, schilderachtige dorpen in bergachtige gebieden en ongerepte zandstranden die charme.

Bezoekers van het eiland zou een bezoek aan de beroemde scheepswrak niet missen, magische Blue Caves, Marathonisi, het Venetiaanse kasteel in Bohali, kosmopolitisch land en historische kerken.

Bruikbaar afstanden

Hotel Zante Palace heeft een gemakkelijke toegang waar je maar wilt tijdens uw vakantie in Zakynthos. Wij verlenen u een aantal nuttige afstanden van het hotel:

  • Tsilivi Beach: 150m
  • Zakynthos Airport: 8km
  • Zakynthos Harbour: 4km
  • Zakynthos stad (land): 4 km
  • Ziekenhuis: 4km
ZakynthosZakynthosZakynthosZakynthosZakynthosZakynthosZakynthosZakynthos

Zante Palace Hotel Aanbiedingen

Vind de beste deals voor het zomerseizoen in Zakynthos!

Bekijk onze speciale aanbiedingen
360° Virtual Tour 360 virtual tour zante palace hotel tsilivi zante zakynthos