Beliggenhed
En perfekt destination for at slappe af

Blot 4 km fra Zante største by, er Zante Palace hotel i en smuk træ fyldt landskab i Tsilivi familie udvej.

 

Omgivet af træ beklædte bakker, hotellet har en fantastisk udsigt til det Ioniske Hav, som du kommer til at falde i kærlighed med. Det blå flag awared sandstrand Tsilivi med dens krystalklare vand er fuldt organiseret med liggestole, parasoller, vandsport, strandbarer og findes i nærheden af hotellet, kun 150 m væk.

 

Inden for kort gåafstand, kan vores gæster finde mange seaside fisk taverner, mens den udvej centrum fuld af restauranter, barer, turist butikker og supermarkeder er kun 800 m væk.

Zante Palace Hotel LocationZante Palace Hotel LocationZante Palace Hotel LocationZante Palace Hotel Location

Tsilivi Zakynthos

Tsilivi er et populært turiststed i Zakynthos (Zante) indstillet på østkysten af ​​øen. Hovedsagelig en familie destination, Tsilivi tilbyder en vidunderlig sandstrand med krystalklart vand fuldt organiseret med alle bekvemmeligheder du muligvis gerne liggestole og parasoller, vandsport, strandbarer og fisk taverner.

Tsilivi er et attraktivt feriested fuld af olivenlunde, vinmarker og behagelige omgivelser, der tilbyder en traditionel græsk føler.

I centrum af den udvej, vil du finde et stort udvalg af restauranter, der serverer fra græsk traditionelle køkken til kinesisk og indisk. Nattelivet i området er livlig med mange barer spiller de nyeste sommer hits og betjener alle slags cocktails og drinks til den ultimative sjov. Også Tsilivi tilbyder en række turist butikker, smykker butikker og supermarkeder. De fleste af de virksomheder er familiedrevet og tilbyder venlig og hjælpsom service.

Området er let tilgængelig, kun 4 km langt fra Zakynthos by og forvandler Tsilivi i det ideelle sted for sightseeing og shopping. En regelmæssig bus kører dagligt i sommermånederne.

Et par ord om Zakynthos (Zante)

Zakynthos er den tredje største af de Ioniske Øer, som ligger ud for vestkysten af Grækenland, 9,5 miles nordvest for Peloponnes, 8,5 nautiske miles fra Cephalonia og omkring 300 km fra Athen.

Zakynthos, også kaldet Zante er en multikulturel ø, millioner af turister har valgt til deres sommerferie i de seneste år. Grunden er meget simpelt. De fremragende vejrforhold, de maleriske landsbyer i bjergområder og den uspolerede sandstrande.

Vores gæster bør ikke gå glip for at besøge den berømte forlis (Navagio) strand, den magiske blå huler, den Marathonisi øen, den venetianske Slot på Bohali bakke, den kosmopolitiske by eller de historiske kirker på øen.

Afstande

Zante Palace hotel er tæt på alt, hvad du kan få brug for under din ferie i Zante. Vi giver dig nogle nyttige afstande fra hotellet:

  • Tsilivi strand: 150m
  • Zakynthos lufthavn: 8 km
  • Zakynthos port: 4 km
  • Zakynthos port: 4 km
  • Hospital: 4km
ZakynthosZakynthosZakynthosZakynthosZakynthosZakynthosZakynthosZakynthos

Zante Palace Hotel Specialtilbud

Find de bedste tilbud til sommers?sonen i Zakynthos!

Se vores specielle tilbud
360° Virtual Tour 360 virtual tour zante palace hotel tsilivi zante zakynthos